Політика конфіденційності

Політика конфіденційності технологій World World Information

Інформаційна інформація про світ, доступна з https://viralzone.online/, одним з наших головних пріоритетів є конфіденційність відвідувачів. Цей документ про політику конфіденційності містить типи інформації, яку збирає та записує компанія Tech world, і те, як ми нею користуємось.

Якщо у вас є інші запитання або вам потрібна додаткова інформація про нашу політику конфіденційності, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Ця політика конфіденційності застосовується лише до нашої діяльності в Інтернеті, і інформація, якою вони діляться та / або збирають інформацію в технічному світі, є дійсною для відвідувачів нашого веб-сайту. Ця політика не застосовується до будь-якої інформації, зібраної в режимі офлайн або за допомогою інших каналів, окрім цього веб-сайту.

погодитись

Використовуючи наш веб-сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності та погоджуєтесь з її умовами.

Інформація, яку ми збираємо

Коли ми просимо вас надати особисту інформацію, ми чітко запитаємо вас про особисту інформацію та причини.

Якщо ви зв’яжетесь з нами безпосередньо, ми можемо отримати іншу інформацію про вас, наприклад, ваше ім’я, електронну адресу, номер телефону, вміст повідомлення та / або вкладення, які ви нам надсилаєте, та будь-яку іншу інформацію, яку ви вирішите надати.

Під час реєстрації облікового запису ми можемо попросити вас надати контактну інформацію, включаючи ім’я, назву компанії, адресу, адресу електронної пошти та номер телефону.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо зібрану інформацію різними способами, включаючи:

  • Забезпечувати, експлуатувати та підтримувати наш веб-сайт
  • Покращуйте, персоналізуйте та розширюйте наш веб-сайт
  • Зрозумійте та проаналізуйте, як ви використовуєте наш веб-сайт
  • Розробляти нові продукти, послуги, функції та функції
  • Спілкуйтеся з вами безпосередньо або через одного з наших партнерів, включаючи обслуговування клієнтів для надання вам оновлень та іншої інформації про веб-сайт, а також для маркетингових та рекламних цілей
  • Надіслати вам електронного листа
  • Знайдіть і запобігайте шахрайству

Файл журналу

Технічна інформація про світ відповідає стандартному процесу використання файлів журналів. Ці файли фіксують, що відбувається, коли відвідувачі відвідують веб-сайт. Всі хостингові компанії роблять це і є частиною аналізу послуг хостингу. Інформація, яку збирає файл журналу, включає адресу Інтернет-протоколу (IP), тип браузера, постачальника послуг Інтернету (ISP), позначку дати та часу, сторінки переходу / виходу та можливу кількість кліків. Вони не пов’язані з жодною персональною інформацією. Метою інформації є аналіз тенденцій, управління веб-сайтом, відстеження руху користувачів на веб-сайті та збір демографічної інформації.

Файл cookie Google DoubleClick DART

Google є одним із сторонніх постачальників на нашому веб-сайті. Він також використовує файл cookie, який називається DART Cookie, для розміщення реклами відвідувачам нашого веб-сайту на основі їх відвідувань www.website.com та інших веб-сайтів в Інтернеті. Однак відвідувачі можуть обрати доступ до Політики конфіденційності Google Ads і контентної мережі за такою URL-адресою, щоб відмовити у використанні файлів cookie DART:  https://policies.google.com/technologies/ads

Політика конфіденційності рекламного партнера

Ви можете переглянути цей список, щоб знайти політику конфіденційності кожного рекламного партнера інформації про світ Tech.

Сторонні сервери оголошень або рекламні мережі використовують такі технології, як файли cookie, JavaScript або Web Beacon, які використовуються у відповідних рекламних оголошеннях та посиланнях, що з’являються в інформації про технічний світ, і надсилаються безпосередньо в браузер користувача. Коли це станеться, вони автоматично отримають вашу IP-адресу. Ці технології використовуються для вимірювання ефективності рекламних кампаній та / або для персоналізації рекламного контенту, який ви бачите на веб-сайтах, які ви відвідуєте.

Зверніть увагу, що інформація про технічний світ не може отримати доступ до цих файлів cookie, які використовуються сторонніми рекламодавцями, або керувати ними.

Політика конфіденційності третьої сторони

Політика конфіденційності інформації про технічний світ не поширюється на інших рекламодавців або веб-сайти. Тому радимо звернутися до відповідної політики конфіденційності цих сторонніх рекламних серверів для отримання більш детальної інформації. Він може включати їх практику та інструкції щодо відмови від певних варіантів.

Ви можете вимкнути файли cookie за допомогою різних параметрів браузера. Щоб дізнатись більше про управління файлами cookie за допомогою певних веб-браузерів, ви можете знайти його на відповідному веб-сайті браузера.

Конфіденційність CCPA (не продавати мою особисту інформацію)

Відповідно до CCPA, серед інших прав, споживачі в Каліфорнії мають право:

Компанії, які збирають персональні дані споживачів, повинні розкривати категорії та конкретні частини персональних даних споживачів, які вони збирають.

Вимагати від компаній видалення будь-яких персональних даних про споживачів, зібраних компаніями.

Компанії, які вимагають продажу персональних даних споживачів, а не компанії, що продають персональні дані споживачів.

Якщо ви подаєте запит, у нас є один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Права на захист даних GDPR

Ми хочемо забезпечити, щоб ви повністю розуміли всі права на захист даних. Кожен користувач має право використовувати наступний вміст:

Право доступу – Ви маєте право вимагати копію своїх персональних даних. Ми можемо стягувати з вас невелику плату за обслуговування.

Право на виправлення – Ви маєте право вимагати від нас виправлення будь-якої інформації, яка, на вашу думку, є недостовірною. Ви також маєте право попросити нас заповнити інформацію, яка, на вашу думку, є неповною.

Право на стирання даних – за певних обставин ви маєте право попросити нас видалити ваші персональні дані.

Право на обмеження обробки – За певних обставин ви маєте право вимагати від нас обмеження обробки ваших персональних даних.

Право заперечити проти обробки – за певних обставин ви маєте право заперечити проти нашої обробки ваших персональних даних.

Право на перенесення даних – Ви маєте право вимагати, щоб ми передавали зібрані нами дані в іншу організацію або безпосередньо вам на певних умовах.

Якщо ви подаєте запит, у нас є один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Інформація про дитину

Іншою частиною нашого пріоритету є підвищення рівня захисту дітей під час користування Інтернетом. Ми закликаємо батьків та опікунів спостерігати, брати участь та / або контролювати та керувати їхньою діяльністю в Інтернеті.

Tech World Information не збирає свідомо будь-яку особисту інформацію від дітей віком до 13 років. Якщо ви вважаєте, що ваша дитина надала таку інформацію на нашому веб-сайті, настійно рекомендуємо негайно зв’язатися з нами, і ми зробимо все можливе, щоб негайно видалити таку інформацію з наших записів.